DOSTAVA

Vso blago, ki je na zalogi, pošljemo iz naše trgovine praviloma v roku 24 ur, najkasneje pa v roku 2 delovnih dni. Če blaga ob strankinem naročilu ni na zalogi, je prodajalec dolžan stranko obvestiti v najkrajšem možnem času. Izdelki bodo dostavljeni preko dostavne službe GLS. Če vas takrat ne bo doma, vam bo uslužbenec pustil obvestilo o prispelem paketu. Stroškov poštnine ali dostave vam pri vrnitvi ali menjavi izdelkov žal ne moremo povrniti. Poštnina za nakup do 20,00 € znaša 3,60€. Nad 20,00 € znaša 4,70 € ne glede na velikost in težo paketa. Stroške poštnine krije trgovec, ko je naročilo večje od 50,00 €. Pri naročilih, kjer je znesek naročila nižji od stroškov poštnine (3,60 €) pošljemo predračun in odpremimo blago takoj po plačilu predračuna.

Navedeni pogoji veljajo samo za področje Slovenije.


DOSTAVA SPLETNIH NAROČIL
Cena dostave:
V spletni trgovini Pasjatrgovina.si ponujamo dve opciji dostav vašega spletnega naročila. Način dostave enostavno izberite v postopku zaključka naročila v spletni blagajni.

 

1.DOSTAVA GLS NA DOM

Za naročila do 20,00€ poštnina znaša 3,60 €

Za naročila nad 20,00 € poštnina znaša 4,70 €

Za naročila nad 50,00 € je poštnina BREZPLAČNA.

Storitev dostave izvaja dostavna služba GLS.2.LASTNI PREVZEM NA DOLOČENI LOKACIJI

Dostavimo sami na določeno lokacijo prevzema. Enotna cena dostave po Sloveniji 3,40 €.

Točen čas prihoda na lokacijo sporočimo kupcu na email naslov ali telefonsko številko najkasneje 45min pred prihodom na določeno lokacijo.